FES UN PAS ENDAVANT AMB CAMDEN SCHOOL

QUÈ ENS FA DIFERENTS?

EL NOSTRE MÉTODE

Descobreix el nostre tracte proper, no avancis amb nous conceptes sense assimilar l'anterior, aprèn activament i comença a veure l'estudi amb bons ulls

prova de nivell

RES D'EXÀMENS!
La nostra prova de nivell és completa i individual per conèixer millor als nostres alumnes.

COM A CASA

Amb les classes de dues persones els alumnes tenen més confiança i llibertat per participar i practicar l'anglès fins i tot més que amb les classes particulars

Descobreix els beneficis d'estudiar anglès a les Duo Classes de Camden.

Estudiar anglès a les Duo Classes a Camden School és optimitzar el teu temps i aprendre de manera efectiva. Què fa que les nostres classes en parella siguin tan especials?


Imagina aprendre anglès en un entorn col·laboratiu, on tu i el teu company d’estudi us recolzeu mútuament mentre avanceu junts. Les Duo Classes no només fomenten la interacció constant, sinó que també maximitzen el teu temps d’estudi al proporcionar-te atenció personalitzada en un ambient més proper.

 

Aprofita al màxim cada moment, ja que les activitats i exercicis s’adapten específicament a les teves necessitats. Amb la retroalimentació instantània tant del professor com del teu company, acceleraràs el teu progrés i guanyaràs confiança en les teves habilitats lingüístiques.

 

Les nostres Duo Classes són la clau per optimitzar el teu temps i portar el teu aprenentatge al següent nivell. Uneix-te a nosaltres i descobreix com aquesta modalitat d’ensenyament transformarà la teva experiència d’aprenentatge de manera emocionant i efectiva. Sol·licita les teves Duo Classes i comença a aprendre.

clase con gente

A QUI VAN DIRIGIDES?

L’acadèmia està especialitzada en adolescents i adults, però disposem de grups per a totes les edats.

 

A Camden School fem classes preparatòries per certificats acadèmics i classes exclusives de speaking

 

Les nostres classes regulars estan enfocades en la participació de l’alumne de tal manera que millori l’anglès en tots els àmbits.

 

Si busques un canvi important en el teu nivell d’anglès has trobat el lloc adequat!

COM SÓN LES NOSTRES CLASSES?

Les nostres classes es basen en activitats dinàmiques que faciliten la participació i el treball en equip.

 

Formaràs part de classes divertides i amenes, característiques del nostre mètode. 

 

L’objectiu de les sessions és poder posar en pràctica els conceptes apressos i així, facilitar-ne la interiorització.

 

No et quedarà altre remei que llençar-te de cap a la piscina! La pràctica és la millor manera d’aprendre.

 

Volem que parlis i visquis l’anglès.

IMG_9552
5/5
Té un tracte molt bo amb els seus alumnes i explica les coses molt bé, tant en grup com individual. Personalment m'ha ajudat bastant.
Liz
5/5
Escuela situada en el centro de Granollers. Trato profesional y personal. Ada es una gran profesora que a mí personalmente me ayudó muchísimo.
Aitor
5/5
La professora, Ada, s'ajusta molt al perfil i les necessitats de cadascú. Fa ús de diferents estratègies pedagògiques que faciliten molt l'aprenentatge. Les classes són dinàmiques i amenes. Ha estat un plaer aprendre anglès amb ella.
Joana

En un món que evoluciona constantment, la importància de parlar anglès correctament s’ha tornat més vital que mai. Però què tal si et dic que dominar aquest idioma no només et brinda oportunitats tradicionals, sinó que també et submergeix en un món d’innovació i descobriments?

 

Parlar anglès correctament és molt més que dominar una llengua; és una porta oberta cap a un món ple d’oportunitats tant per a joves com per a adults. En el panorama global actual, l’anglès s’ha convertit en el llenguatge universal dels negocis, la tecnologia, l’acadèmia i l’entreteniment.

 

Imagina la possibilitat de comunicar-te fluidament amb persones de diverses cultures i nacionalitats, participar en reunions internacionals amb confiança o accedir a recursos i coneixements en línia que abans estaven fora del teu abast. Parlar anglès correctament t’ofereix l’eina essencial per connectar-te i destacar en un món cada cop més interconnectat.

 

Pel que fa als joves, estudiar anglès amb precisió des de ben jove els atorga una avantatge competitiva en la seva educació i futura carrera. Les empreses busquen empleats que puguin comunicar-se amb clients i col·laboradors arreu del món. A més, obrir-se a una segona llengua enriqueix la perspectiva i promou el pensament crític.

Quant als adults, aprendre anglès correctament pot revitalitzar carreres, permetent accedir a noves oportunitats laborals i promocions. També pot fomentar la independència en viatges i la participació en programes d’intercanvi cultural.

 

Parlar anglès correctament ja no és només una habilitat; és una clau que et permet desbloquejar un món de coneixement, connectivitat i creixement. A Camden School, no només t’ensenyem a parlar anglès, sinó a abraçar el seu potencial per portar-te més enllà de les expectatives tradicionals. Contacta’ns per reservar les teves classes.