EL NOSTRE MÈTODE

Treballem per a què el teu nivell d’anglès augmenti 

tant en l’àmbit pràctic com acadèmic

LES NOSTRES CLAUS

TRACTE PROPER

– Proves de nivell individuals i completes.

– Grups reduïts i homogenis.

– Pla individualitzat.

ASSIMILACIÓ

– Practica els conceptes de les classes anteriors.

– Assegura’t de no oblidar tot el que has après.

ROL ACTIU

– Coneix les activitats úniques de Camden School.

– Participa per guanyar fluïdesa.

– L’anglès és més divertit quan el parles.

PROCEDIMENT D'APRENENTATGE

01.

ESCOLTAR

Primerament, l’alumne/a es familiaritza amb els nous conceptes i el seu ús.

02.

PARLAR

Tot seguit, s’inicien activitats amb material exclusiu de Camden School generant situacions ideals per la correcta comprensió i pràctica dels nous conceptes.

03.

ASSIMILAR

Repassar els conceptes apresos en les classes anteriors és essencial per assegurar la progressió adequada de l’alumne/a. 

04.

LLEGIR I ESCRIURE

Finalment, desenvolupem dues habilitats essencials per dominar l’idioma i sobretot per aconseguir els certificats de nivell que ens obriran oportunitats en el futur.

Immillorables les classes que fa l’Ada! Amb un extraordinari domini de la llengua tant oral com escrit s’adapta a qualsevol nivell per ensenyar el que cada alumne/a necessita ajudant a millorar correctament l’idioma. Totalment recomanable.
Xavi
Professora molt organitzada, i amb les classes ben preparades! Les classes són amenes i fan que acabis tenint més interès per l’AnglèsTotalment recomanable, gràcies Ada!!
Laia
Ada es una profesora con gran vocación y profesionalidad, ya que ayuda en todo momento a que los conceptos queden claros mediante ejemplos prácticos y fáciles de entender y te prepara para que puedas llegar a conseguir tus objetivos en titulación. Además se adapta al ritmo del estudiante en función de sus capacidades con paciencia y tacto, se nota su trabajo con niños. Recomiendo a Ada para todo aquel que quiera aprender y mejorar su Inglés.
Christian

Els nostres mètodes per aprendre anglès a Camden School

A Camden School, hem perfeccionat un enfocament pedagògic que transforma el procés d’aprendre anglès en una experiència dinàmica, efectiva i immersiva. El nostre mètode es centra en el procés d’aprenentatge integral i s’adapta a les necessitats de cada estudiant.


A continuació, t’expliquem com funcionen les nostres classes en grup i com despleguem el nostre procés d’ensenyament:

Els nostres mètodes per aprendre anglès a Camden School

En les classes en grup, fomentem un entorn col·laboratiu que impulsa l’aprenentatge actiu. Els nostres grups reduïts permeten una atenció personalitzada mentre fomenten la participació activa de cada estudiant.

 

ESCOLTA I PARLA: Comencem amb exercicis d’escolta i parla per submergir els estudiants en situacions de la vida real. A través de diàlegs, debats i activitats interactives, s’estableix una base sòlida per a la comprensió i la comunicació.

INTERACCIÓ I PRÀCTICA: Les classes en grup promouen la interacció entre els estudiants, creant oportunitats per practicar l’idioma en un context real. Es formulen preguntes, es resolen reptes i es comparteixen idees, tot en anglès, reforçant la confiança i millorant les habilitats conversacionals.

 

RETROALIMENTACIÓ I CORRECCIÓ: Els professors ofereixen una retroalimentació en temps real, identificant àrees de millora i corregint errors de manera constructiva. Aquesta retroalimentació personalitzada accelera el progrés i garanteix una comprensió profunda dels conceptes. Contacta’ns per obtenir més informació sobre els nostres cursos.

Beneficis d'aprendre anglès a Camden School

Les nostres classes d’anglès estan especialment dissenyades per oferir una experiència educativa integral i efectiva que et porta més enllà de l’aula. Si busques un curs d’anglès a Barcelona que et proporcioni resultats tangibles, ets al lloc adequat. Aquí t’oferim beneficis com:

 

COMPRENSIÓ PROFUNDA: El nostre enfocament integral garanteix que els conceptes s’entenguin a fons i es puguin aplicar en diverses situacions.

 

CONFIANÇA CREIXENT: La pràctica constant en grups reduïts augmenta la confiança en l’ús de l’anglès, tant en la conversa com en l’escriptura.

 

INTERACCIÓ SOCIAL: Les classes en grup fomenten la interacció, permetent als estudiants aprendre dels seus companys i desenvolupar habilitats socials en anglès.

 

RETROALIMENTACIÓ PERSONALITZADA: La retroalimentació immediata i precisa dels professors i els companys accelera el progrés i millora el rendiment.

 

PREPARACIÓ COMPLETA: El nostre procés en quatre passos prepara els estudiants per afrontar situacions reals en anglès, ja sigui en l’àmbit acadèmic o professional.

Comença ara el teu curs d'anglès a Barcelona

Busques un curs d’anglès a Barcelona que et brindi un canvi durador en la teva competència lingüística? El nostre enfocament holístic s’adapta a cada etapa del teu viatge d’aprenentatge. Des de l’exposició inicial a noves paraules fins a l’aplicació avançada en lectura i escriptura, t’hi prepararem per afrontar qualsevol repte que et presenti l’anglès.

 

A les nostres classes d’anglès, experimentaràs la dinàmica de l’aprenentatge interactiu. Creiem en el poder de la comunicació activa, per la qual cosa les nostres lliçons estan plenes d’exercicis de conversa i debats que desafien les teves habilitats de comprensió i expressió. És a través d’aquesta pràctica que guanyes la confiança per enfrontar situacions del món real. Reserva les teves classes i comença a aprendre anglès.

Quins són els mètodes més efectius per aprendre anglès?

A Camden School, oferim una varietat de mètodes per aprendre anglès que han demostrat ser altament efectius. Les nostres classes d’anglès combinen interacció a l’aula, exercicis personalitzats i materials innovadors. Aquest enfocament actiu t’immersiu en situacions del món real, millorant la teva comprensió i expressió en anglès.

 

A més, el nostre complet curs d’anglès a Barcelona s’adapta a cada etapa del teu aprenentatge, des de l’exposició inicial a noves paraules fins a l’aplicació avançada en lectura i escriptura. Els resultats mesurables i la confiança duradora són només alguns dels beneficis que els nostres mètodes ofereixen pel teu desenvolupament lingüístic.

Per què triar un curs d'anglès a Barcelona amb mètodes personalitzats?

Optar per un curs d’anglès a Barcelona amb un enfocament en mètodes per aprendre anglès personalitzats pot fer una gran diferència en el teu progrés. A Camden School, creiem en abordar les teves necessitats i metes individuals. Les nostres classes d’anglès s’adapten per garantir que aprenguis al teu propi ritme i estil d’aprenentatge.

 

Rebre atenció personalitzada i exercicis dissenyats específicament per a tu farà que experimentis un aprenentatge més efectiu i ràpid. El nostre objectiu és que et sentis còmode, motivat i segur en el teu procés de dominar l’anglès, ja que cada estudiant és únic. Reserva el teu curs d’anglès a Barcelona.